Over ons

  Bij Maiself.nl staat het begrijpen en ondersteunen van mensen met borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS) centraal. Ons doel is om een veilige haven te bieden waar zowel individuen met BPS als hun naasten terechtkunnen voor betrouwbare informatie, persoonlijke verhalen en een gemeenschap die begrip en steun biedt.

  Borderline persoonlijkheidsstoornis is een complexe aandoening die invloed heeft op hoe iemand denkt, voelt en zich gedraagt. Het kan uitdagend zijn om door het leven te navigeren met BPS, maar bij Maiself.nl geloven we in de veerkracht en de kracht van ieder individu om een vervullend leven te leiden.

  Ons team, bestaande uit ervaringsdeskundigen, psychologen en therapeuten, werkt onophoudelijk aan het samenstellen van een breed spectrum aan hulpmiddelen en artikelen. We richten ons op het bieden van inzicht in de aandoening, het delen van copingstrategie├źn en het stimuleren van zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling.

  Wij zijn er sterk van overtuigd dat kennis en begrip de sleutel zijn tot het verminderen van stigma en het bevorderen van empathie. Daarom zetten we ons in om het bewustzijn rondom BPS te vergroten door middel van educatieve content en het delen van ervaringsverhalen.

  Maiself.nl is een plek waar je zonder oordeel je ervaringen kunt delen en waar je kunt leren van de ervaringen van anderen. Onze community is een bron van steun, waar je vragen kunt stellen, advies kunt krijgen en waar je je nooit alleen hoeft te voelen.

  We bieden ook een scala aan online workshops en evenementen die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en welzijn, het bouwen van sterke relaties en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden.

  Bij Maiself.nl ben je onderdeel van een grotere beweging die streeft naar acceptatie en begrip voor iedereen die leeft met BPS. We nodigen je van harte uit om onze artikelen te verkennen, deel te nemen aan onze community en samen met ons te werken aan een beter begrip en een betere kwaliteit van leven voor iedereen die door borderline wordt geraakt.

  Ontdekken, delen, ondersteunen en groeien – dat is waar Maiself.nl voor staat. Sluit je bij ons aan op deze reis van bewustwording en zelfontdekking.