Grootvakstellingen

Voor kleinere magazijnen en opslagplaatsen geldt dat je er vaak niet met een heftruck in kunt. Hier zijn speciale stellingen dan ook uiterst handig. Denk maar aan grootvakstellingen.

Grootvakstellingen

Voor producten die met de hand moeten worden verplaatst zijn grootvakstellingen ideaal. Ze bieden voldoende ruimte, ze zijn zeer stevig en makkelijk te plaatsen. Voor grotere magazijnen zijn natuurlijk ook grootvakstellingen verkrijgbaar die door ons opgebouwd worden, zodat u er direct en zonder veel poespas gebruik van kunt maken. Hoe belangrijk goede opslag is, weet iedere ondernemer. Hoe beter de opslag georganiseerd is, hoe beter alles verwerkt kan worden. Slingerende dozen of kisten zorgen niet alleen voor ongemak. Het wordt ook minder overzichtelijk en kan zelfs leiden tot ongelukken. Dat hoeft dus niet.

Magazijn

Voor opslag gelden drie regels.

  1. Alles moet snel en eenvoudig te vinden en te bereiken zijn.
  2. Veel – en langdurige opslag moet vermeden worden want dat kost geld.
  3. Niet goed gebruikte ruimte is duur.

Door het gebruik van grootvakstellingen van www.europe-racking.com kan aan alle drie deze regels voldaan worden. Alles kan zodanig worden ingericht dat het snel en makkelijk te vinden is. De ruimte wordt optimaal gebruikt en er is een prima overzicht op wat er aan materiaal voorhanden is om onnodig lange opslag te voorkomen. Zo zorgen goede stellingen er voor de kosten laag te houden en zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast maakt het het werken voor de medewerkers een stuk makkelijker, waardoor ook hun tijd beter benut kan worden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.