Lange goederen opslaan? Check eens de speciale draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn de ideale oplossing voor het stockeren van brede en lange goederen zoals bijvoorbeeld plastic of metalen buizen, profielen, houten leggers. Het bereik van draagarmstellingen kan gaan van een gewicht van 50 kg tot ongeveer 2,5 ton per draagarm.

Dit maakt dus dat ook het opslaan van zwaardere lasten een koud kunstje wordt met een draagarmstelling. Door middel van een heftruck kunnen goederen vrij eenvoudig van de stelling getild worden, zonder dat daarbij enige hinder ondervonden wordt.

Draagarmstellingen bestaan uit een constructie die gemaakt wordt uit warmgewalste profielen, ook wel HEA of IPE genoemd, en dit in uiteenlopende afmetingen. Ze worden altijd afgewerkt in een epoxypolyester poedercoating van een hoogwaardige kwaliteit. Wanneer de stelling dient voor buitenopslag, dan wordt er gebruik gemaakt van een thermische verzinking.

Draagarmstellingen zijn zeer polyvalent en bieden een brede waaier aan indelingsmogelijkheden. Ze kunnen enkelzijdig en dubbelzijdig gebruikt worden en de armen zijn verstelbaar. De kolomhoogte kan wel tot 9 meter gaan en de armlengtes variëren tussen de 60 cm en 2,5 meter. Door de aan elkaar gelaste of geboute kolom en voet, staat de draagarmstelling steeds stabiel. Grondgeleiding is een optie bij sommige draagarmstellingen, waarbij de draagarmen verstelbaar zijn bijvoorbeeld per 10 cm en dit naargelang de goederen die moeten gestockeerd worden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.